Afzuigcatheters en canules

Wij hebben een ruim assortiment zuig, rectaal, female en nelaton catheters. Uiteraard leverbaar in elke gewenste Charrière maat.
RVS en Metalen Frazier afzuigbuizen

Naast onze RVS Frazier canules leveren wij ook metalen disposable afzuigcanules voor extra flexibiliteit in verschillende diameters. 
Met vacuümcontroller voor meer controle tijdens het afzuigen. Deze Frazier afzuigcanules zijn ook verkrijgbaar toepasbaar op afzuigslangen en zijn allemaal steriel verpakt.
Abrasive Tip Cleaners

In aansluiting op onze Coagulatie apparatuur leveren wij ook Tipcleaners voor de verwijdering en het schoonmaken van weggebrand weefsel na of tijdens het coaguleren.
Electrochirurgische vingertip geschakelde handvatten en accessoires

In aansluiting op onze Coagulatie apparatuur leveren wij ook Disposable en Reusable vingertip geschakelde handvatten met bijbehorende elektroden. De reusable versie kan minimaal 100 maal gebruikt worden en wordt geleverd met een 3 of 5 m snoer.
Sharp Saftey Boxes

Wij hebben een ruim assortiment sharp safety boxes. Alle dozen zijn geel volgens de internationale normen. De Sharp safety boxes zijn in verschillende maten en met mes verwijderaar en tel systeem verkrijgbaar.
Light Handle Cover

De disposable light handle cover ten behoeve van onderzoekslampen is makkelijk in gebruik en zeer handig om over een universeel handvat te schuiven. Wij kunnen ook alle modellen/type light handles leveren.
Safety Eye Shields

Een lichtgewicht spat/beschermbril voor gebruik tijdens operaties en ingrepen leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren zodat iedere gebruiker zijn eigen bril kan gebruiken.
Magnetic Drape
De instrumenten kunnen nu gemakkelijk geplaatst worden op een veilige antislip mat. Hierdoor is het niet meer nodig om instrumenten te ruilen van hand tot hand. Door de magneten is het mogelijk om instrumenten neer te leggen op de mat. Beschikbaar als disposable of re-usable.

Autoclaveerbare mat 30 cm x 40 cm
Steriele mat 25 cm x 40 cm
Steriele mat 40 cm x 50 cm
Skin Markers

Steriele gebruikspennen met een standaard, fijn en dubbel uiteinde. Voor het merken van contouren op huidoppervlakten. Al deze skin markers zijn steriel verpakt incl. cm strook.
Instrument Pouches

Efficiënte opslag voor instrumenten binnen het steriele gebied. Steriel, voor éénmalig gebruik. Het achtergedeelte van het product is voorzien van een zelfklevende strook. Brede goed te openen zakken aan de voorzijde zorgen voor eenvoudige instrument-toegang en opslag. De diepe zakken verzekeren een veilig instrumentenbehoud.
Dental Drapes
In ons assortiment hebben wij een ruime keuze aan Camera, microscoop en C-boog hoezen bijvoorbeeld ten behoeve van dentaal gebruik.
Siliconen Tepelbeschermer

Bij het begin van de toediening van borstvoeding heeft de moeder regelmatig last van tepelkloven of van te weinig opstaande tepels. De tepelbeschermer van siliconen zijn speciaal ontworpen om de moeder gedurende deze moeilijke periode te helpen. Ze zijn vervaardigd uit speciale siliconen voor medisch gebruik en hebben smaak noch geur.
Speculum

Vaginaal speculum met centraal sluitings systeem. In de maten small, medium en large, steriel verpakt.
CONTACT

VOOR VRAGEN EN PRIJZEN KLIKT U HIERmailto:info@medinstaal.nl?subject=Vraag%20/%20Prijzen%20Disposables
Mucus Extractor filter
Voor het verzamelen van Slijm specimen voor onderzoek. Verkrijgbaar met catheter in de maten Ch 8, 10, 12 of 14.
Safety Container Needles 
Deze disposable naalden opvang containers zijn leverbaar op diverse maten.
Redon drains
Steriel leverbaar in maten: Ch 6 t/m Ch 18. Ook verkrijgbaar voor Hoog vacuüm systemen (200, 400, 450 en 600 ml) en Laag vacuüm systemen  (mini pack set, 20, 150 ml)
Guedels Airways
Verkrijgbaar in 8 verschillende maten met kleur codering, steriel of niet steriel.
Identi-Loops mini, maxi en super
Beschikbaar steriel en niet steriel in diverse maten en kleuren t.b.v. het teugelen van de vaten.
Tube Organiser
Een simpele oplossing om slangen op de gewenste plek te houden.
Eyeshield Universal
Een effectieve bescherming van ogen tegen stof en vuil na chirurgie.

A. HOFMANWEG 7                                 

2031 BH HAARLEM                        

THE NETHERLANDS                    

T:+31(0)23-5319034


K.v.K. nr.: 343.35.125

BTW nr.: NL186283799B02