Recent toegevoegd

Medin Staal is importeur/groothandel van medische instrumenten, zo zijn wij importeur van ondermeer de producten van gerenommeerde merken als ALSA, CAMI en HADECO. Onze klanten zijn o.a. inrichters voor huisartsen, medische en veterinaire klinieken, verloskundigen, vroedvrouwen, apothekers, ziekenhuizen en tandartspraktijken.


Met meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van medische instrumenten kunnen wij gerust zeggen dat u bij ons aan het juiste adres bent voor superieure kwaliteit instrumenten voor een betaalbare prijs. Sinds enige tijd zijn wij ons ook gaan toeleggen op het leveren van medische disposables zoals; Afzuig catheters, rectaal canules, maar ook bijvoorbeeld skinmarkers en tip cleaners welke gebruikt kunnen worden in combinatie met onze coagulatie apparatuur.


Als dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring in deze branche denken wij graag met onze klanten mee. Het komt dan ook regelmatig voor dat wij op verzoek van onze klanten op zoek gaan naar producten waar op dat moment vraag naar is. Door onze nauwe samenwerking en goede vertrouwensband met onze fabrikanten en leveranciers zijn wij in staat moeiteloos in te spelen op de verzoeken van onze klanten.


Mocht u zelf een dergelijk verzoek hebben,

laat het ons weten !

Welkom bij Medin Staal

A. HOFMANWEG 7                                 

2031 BH HAARLEM                        

THE NETHERLANDS                    

T:+31(0)23-5319034


DisposablesDisposables.html
Coagulatie apparatuurCoagulatie_Apparatuur.html
Afzuig pompenAfzuig_Apparatuur.html
DopplersDopplers.html

K.v.K. nr.: 343.35.125

BTW nr.: NL186283799B02

PER 31-01-2014 NEMEN WIJ AFSCHEID VAN ONZE FAX!

U KUNT UW ORDERS/VRAGEN VOORTAAN MAILEN NAAR: INFO@MEDINSTAAL.NL             

TEVENS MAKEN WIJ PER 01-05-2014 GEEN GEBRUIK MEER VAN ONZE POSTBUS, STUUR UW POST EN GOEDEREN NAAR:

MEDIN STAAL - A. HOFMANWEG 7 - 2031 BH HAARLEM              

NOTIFICATIES: