Penny Pad                | O2 Easy Vingerpulse Oximeter
 

Penny Pad  is een innovatieve, zelfklevend elektrische pijnverlichter. Deze pijnverlichter maakt gebruik van TENS technologie (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation) ter behandeling van specifiek pijnlijke zones op uw lichaam.


Pijnverlichting wordt veroorzaakt door het feit dat de pijnsignalen aan het centrale zenuwstelsel worden onderbroken door Penny Pad. Tegelijkertijd wordt de productie van Endorfine gestimuleerd waardoor het pijngevoel afneemt.


De patiënt kan zelf een 20 minuten durend programma instellen met keuze uit 15 verschillende intensiteit-standen en schakelt automatisch na 20 minuten uit. Dit alles maakt de Penny Pad een gebruiksvriendelijk product voor thuisgebruik.


Penny Pad and Zelfklevende electroden zitten verpakt in een hangbare verpakking in een counterdisplay voor bijvoorbeeld Drogisterijen.

WORDT VERWACHT:

Multi Sphygmomanometer Set

P-130

SAUNET Gezichts-sauna

O2 EASY is een vinger pulse oximeter ter controle- en het monitoren van het zuurstofgehalte in het bloed en het meten van de hartslag. Het compacte, simpele en degelijke design maken de O2 EASY gemakkelijk in gebruik en wordt in vele omgevingen toegepast, zoals bijvoorbeeld; Thuiszorg, klinieken, ziekenhuizen, EH enz.


 1. -Klein & Lichtgewicht Design        - Digitaal LED Display

 2. -Dubbel Directionele weergave     - SpO2 + Hartslag

 3. -Zuinig stroomverbruik(30 u)        - Low-Batt. Indicator

 4. -Schakelt automatisch uit             - Voor Volwassenen en kind

Diabetische voet preventie artikelen